Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Feestbenodigdheden

Feestbenodigdheden

Ben jij van plan een feest te geven of ben je een evenement aan het organiseren en heb je geen idee waar je alle zaken kan vinden die je daarvoor nodig hebt? Dan zit je bij Party-Alarm helemaal goed! Of het nu gaat om een klein en gemoedelijk feest met wat vrienden, of een groot jubileum waarbij de hele familie over de vloer komt wij hebben wat je zoekt. 

Bij een feest hoort natuurlijk een drankje, bij ons huur je zo een complete biertap, we hebben er zelfs een met ingebouwde spoelbak. En heb je geen zin om je eigen glazen te gebruiken, of heb je er simpelweg niet genoeg?

Bij de wat grotere feesten, zeker een bruiloft of een jubileum, is het natuurlijk ook leuk om wat te kunnen dansen. Ook hier staat Party-Alarm voor je klaar, onze eenvoudig te leggen deelbare laminaat dansvloer. Na het dansen is het ook fijn om even te kunnen rusten, daarom bieden wij  ook een assortiment aan stoelen, tafels (met tafellinnen) aan. 

Voor alle weersomstandigheden staat Party-Alarm voor je klaar, huur een van onze tenten om zeker te zijn dat je droog en beschut staat! Of een van onze verwarmingen om ook in de koudere maanden gezellig buiten te kunnen genieten. Naast al deze zaken hebben wij natuurlijk ook haspels, koelingen.