Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Oud hollandse spellen

Duik terug in de tijd en ontdek de charme van Oud-Hollandse spellen bij Party-Alarm in Eindhoven. Versterk de band binnen jouw vriendengroep, familie of collega's terwijl je geniet van een dag vol traditionele spellen en onvergetelijk plezier. Ontdek waarom onze Oud-Hollandse spellen de perfecte keuze zijn voor een gezellige en verbindende ervaring! 

Betreed het Boerenzeskamp en laat de strijd tussen groepen losbarsten! Hier draait alles om teamwork terwijl je deelneemt aan klassieke spellen zoals 3-persoons zaklopen en de touwtrekrace. Spanning, competitie en samenwerking vormen de ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring. Een ideale activiteit voor teambuilding, waarbij lachen en gezelligheid voorop staan.

Voor degenen die liever individueel schitteren, bieden we de Oud-Hollandse spellen Koeienvlaaiwerpen en Boerenvoetgolf aan. Test je precisie en gooivaardigheden bij het Koeienvlaaiwerpen, een uniek spel dat zeker voor veel hilariteit zal zorgen. Of kies voor Boerenvoetgolf, waarbij je met zo min mogelijk slagen het parcours voltooit met een voetbal. Een uitdaging die geschikt is voor zowel beginners als ervaren spelers.

Onze ervaren instructeurs zorgen voor een soepel verloop en een gezellige sfeer.