Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Overige

Ben je op zoek naar een onvergetelijke ervaring, maar weet je nog niet precies welke activiteit bij jouw groep past? Geen zorgen! Bij Party-Alarm hebben we een breed scala aan overige opties die perfect zijn voor diverse groepen, of je nu een bedrijfsuitje plant, een familiebijeenkomst organiseert of gewoon een leuke dag met vrienden wilt beleven. 

Voor zakelijke groepen van 20 tot 25 personen biedt ons Tipi Terrein een inspirerende en onconventionele vergaderlocatie. Midden in de natuur kun je in alle rust vergaderen, brainstormen en plannen maken. De tipi's creëren een ontspannen sfeer die bevorderlijk is voor creativiteit en teambuilding. Combineer je vergadering met een van onze lunch- of dinerarrangementen voor een complete ervaring.

Bij Party-Alarm begrijpen we dat elke groep uniek is, en daarom staan we klaar om op maat gemaakte arrangementen te creëren die aan al jouw wensen voldoen. Wil je meer activiteiten toevoegen, een specifieke cateringoptie bespreken of een aangepast programma voorstellen? Neem gewoon contact met ons op, en we helpen je graag om van jouw evenement een succes te maken.