Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Lasergamen

Bij Party-Alarm Eindhoven brengen we de opwinding van het lasergamen naar een geheel nieuw niveau! Duik in de wereld van tactische gevechten, snelle reflexen en spannende missies op onze unieke locatie. Onze laserguns hebben een indrukwekkend bereik van +/- 75 meter. Dit betekent dat je niet alleen dichtbij, maar ook van veraf je tegenstanders kunt uitschakelen. Een realistische en opwindende ervaring wacht op jou!

Party-Alarm biedt een speciaal ontworpen locatie voor lasergamen, waardoor je wordt ondergedompeld in een spannende omgeving. Tactische hoekjes, verstopplekken en uitdagende obstakels zorgen voor een onvergetelijke speelervaring. 

Lasergamen is geschikt voor alle leeftijden, waardoor het de perfecte keuze is voor diverse groepen. Of je nu een kinderfeestje organiseert, een familie-uitje plant of met je sportclub op pad gaat, lasergamen is altijd een hit!

Kies Party-Alarm voor een lasergame-avontuur vol adrenaline, strategie en onvergetelijke momenten. Bezoek onze website, ontdek de mogelijkheden en reserveer vandaag nog. Party-Alarm - jouw partner in het creëren van spectaculaire activiteiten!