Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Categorieën

Party-Alarm Eindhoven outdoor & verhuur

Outdoor activiteiten in Eindhoven

Bij Party-Alarm ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijke dag. Ga bijvoorbeeld powerturnen met je beste vrienden, of kies voor luchtbuks schieten met de sportvereniging. Niet zo’n fan van de ruige activiteiten? Geen paniek! Party-Alarm verzorgd ook rustigere activiteiten als een crazy 88 of uitdagende GPS tocht.

Kanoverhuur Eindhoven

Kano varen in Eindhoven

Zin in een avontuurlijke kano-ervaring op de prachtige Brabantse wateren? Reserveer nu een gezellige kanotocht bij Kano Verhuur Eindhoven en geniet van een ontspannen peddeltocht richting het zuiden. Of je nu op vakantie bent, een vrij weekend hebt, een schooluitje plant, een familie-uitje organiseert of een bedrijfsactiviteit regelt, kanoën is de perfecte keuze. 

Nu reserveren

Paintball Eindhoven

Paintballen, een leuke activiteit voor jong en oud! Kom naar de unieke buiten locatie van Party-Alarm in Geldrop en kies de paintball mogelijkheid die het beste bij jou vrienden-groep, familie of studentenvereniging past. Van kinderpaintball standaard tot aan volwassenen legerpaintball.

  • Kinderpaintball Standaard
  • Kinderpaintball Operation Desert Storm
  • Jongeren Paintball
  • Volwassen Boerenpaintball (18+)
  • Volwassen Legerpaintball (18+)
  • Dames Paintball

Buiten activiteiten Eindhoven

Alle activiteiten van Party-Alarm kunnen worden uitgevoerd op ons outdoor terrein gelegen aan de rand van Eindhoven (tegen Geldrop aan). De locatie van Party-Alarm is uniek en zal gegarandeerd voor een geslaagde paintball, lasergame of boerenzeskamp dag zorgen.

Activiteiten