Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Bedrijfsuitje Eindhoven

Omschrijving

Maak van jouw bedrijfsuitje een onvergetelijk avontuur met de complete en op maat gemaakte arrangementen van Party-Alarm in Eindhoven. Treed in de voetsporen van talloze tevreden bedrijven, verenigingen, stichtingen en instellingen die al hebben genoten van onze geweldige bedrijfsuitjes. Bij Party-Alarm ben je verzekerd van een fantastisch bedrijfsuitje met een ruime keuze aan activiteiten en arrangementen. 

Laat de organisatie aan ons over! Party-Alarm biedt complete verzorging van A tot Z. Van de activiteiten tot een smakelijk buffet of barbecue op locatie, wij regelen alles zodat jij en je team zorgeloos kunnen genieten. Kies uit een breed scala aan activiteiten en arrangementen die perfect aansluiten bij de wensen van jouw team. Of je nu houdt van avontuurlijke spellen, creatieve workshops of teambuildingactiviteiten, Party-Alarm heeft het allemaal. 

Na een dag vol activiteiten is er niets beters dan ontspannen met een heerlijk buffet of barbecue. Bij Party-Alarm zorgen we voor een geschikte afsluiting op onze locatie, zodat het bedrijfsuitje memorabel wordt. 

Het boeken van jouw bedrijfsuitje bij Party-Alarm is eenvoudig en persoonlijk. Laat ons weten wat je voor ogen hebt en wij zorgen voor een bedrijfsuitje dat aan al jouw verwachtingen voldoet. Geniet van onze professionele service en het gemak van feestplanning met Party-Alarm.

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.