Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Steppentocht

Omschrijving

Op zoek naar avontuur, gezelligheid en een flinke dosis uitdaging? Bij Party-Alarm nodigen we je uit voor onze onvergetelijke steptochten in en rondom Eindhoven! 

Met onze steptochten verken je niet alleen het bruisende stadsleven, maar ook de prachtige natuur in de omgeving van Eindhoven. Kies jouw favoriete route en geniet van de afwisseling tussen stedelijk gebied en groene landschappen. Iedere tocht is zorgvuldig samengesteld om jou de mooiste plekjes te laten zien.

Bij Party-Alarm maken we jouw steptocht extra spannend met uitdagende stops. Ongeveer elke 10 minuten kom je tot rust met een leuke opdracht. Verzamel de antwoorden, want samen vormen ze de sleutel tot de schatkist. Kunnen jij en je team de code kraken en de schat bemachtigen? Een geweldige uitdaging die jouw steptocht nog specialer maakt. 

Of je nu een bedrijfsuitje plant, een teambuildingactiviteit zoekt, of gewoon een gezellig dagje uit wilt met vrienden of familie, onze steptochten zijn geschikt voor elk gezelschap. Samen lachen, samen ontdekken en samen de uitdaging aangaan - dat is waar het bij Party-Alarm om draait.

Bij Party-Alarm begrijpen we dat elk gezelschap uniek is. Daarom bieden we verschillende steptochten aan, zowel door de stad als de natuur. Kies de tocht die het beste bij jouw wensen past en ervaar een steptocht op maat

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Steppentocht (standaard)

  • Duur: 1,5 tot 2 uur

Geschikt voor jong en oud
Inlcusief prijsuitreiking

Steppentocht (lang)

  • Duur: 2 tot 3 uur

Geschikt voor jong en oud
Inlcusief prijsuitreiking

Prijs overzicht