Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Wie is de Mol

Omschrijving

Ben je klaar voor een avontuur vol intrige, samenzweringen en slim speurwerk? Duik dan in de wereld van 'Wie is de Mol?' bij Party-Alarm in Eindhoven! Deze citygame belooft niet alleen plezier en spanning, maar ook een ongeëvenaarde kans om je collega's, vrienden of familie van een totaal andere kant te leren kennen. Ontdek waarom 'Wie is de Mol?' de ideale keuze is voor groepen die op zoek zijn naar een interactief en boeiend groepsuitje!

De ervaring begint wanneer de groep wordt verwelkomd op een centrale locatie in het hart van Eindhoven. Onder het genot van verfrissende drankjes legt de spelleider het mysterieuze plot van 'Wie is de Mol?' uit en introduceert hij de spelregels. Elke deelnemer krijgt een rol toegewezen, en dan begint het spel.

De groep wordt ondergedompeld in een wereld van raadsels, opdrachten en dubbele agenda's. Iedereen heeft een missie: de opdrachten tot een goed einde brengen. Maar let op, ergens in de groep opereert een Mol, iemand die de boel saboteert en de missies probeert te laten mislukken. Het is aan de deelnemers om argwaan te zaaien, aanwijzingen te ontcijferen en de ware identiteit van de Mol te achterhalen.

'Wie is de Mol?' is niet alleen een uitdaging voor individuele deelnemers, maar ook een test van teamwork en strategisch denken. Het ontdekken van de Mol vereist samenwerking, communicatie en het slim gebruiken van beschikbare informatie. Het spel stimuleert ook de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden, zoals probleemoplossend vermogen en strategisch inzicht.

Zin in een avontuur waarin niets is wat het lijkt? Boek dan 'Wie is de Mol?' bij Party-Alarm in Eindhoven voor een onvergetelijk groepsuitje. Neem contact op voor beschikbaarheid, prijzen en meer details. Ontketen de spanning, uitdaging en plezier van 'Wie is de Mol?' en ontdek wie binnen jullie groep de Mol is!

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Wie is de Mol

Prijs overzicht