Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Jachtseizoen

Omschrijving

Ben je klaar om de spanning te voelen van achtervolgd worden? Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur met Hunted, een meeslepende activiteit aangeboden door Party-Alarm in Eindhoven! 

In teams van twee ga je met je partner op jacht naar een goed verborgen geheime code. Maar wees op je hoede, want andere teams fungeren als de 'hunters' en verdienen punten wanneer ze jullie weten te spotten. Uitgerust met een landkaart, GPS-systeem en een camera, begint de ultieme challenge.

Je hebt 90 minuten op de klok om ongezien alle locaties te vinden en de code te kraken. Kan jouw team de spanning aan en de Hunters te slim af zijn? De klok tikt genadeloos door, en de adrenaline bereikt zijn hoogtepunt terwijl je je een weg baant door de straten van Eindhoven.

Hunted is geschikt voor groepen van 6 tot maximaal 30 personen, waardoor het een ideale keuze is voor diverse gelegenheden zoals vrijgezellenfeesten, familie-uitjes of teambuildingactiviteiten. Beleef de ultieme uitdaging en versterk de band met je team terwijl je de jacht aangaat!

Maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur vol spanning, strategie en teamgeest met Hunted van Party-Alarm in Eindhoven. Neem vandaag nog contact op, informeer naar de prijzen afhankelijk van de groepsgrootte, en reserveer jouw plek voor deze sensationele ervaring. Ben jij klaar voor de ultieme jacht?

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Hunted

  • Duur: 1 / 1,5 uur

Prijsuitreiking op het einde, inclusief cadeaus.

Prijs overzicht