Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Jetskiën

Omschrijving

Ben je klaar voor een ongekend avontuur op het water? Ontdek dan de opwinding van jetskiën met Party-Alarm in Eindhoven! Onze ervaren instructeurs staan klaar om je de fijne kneepjes van het jetskiën bij te brengen en je de allerbeste bestuurder van jouw groep te laten worden. Laat je zorgen achter je en dompel jezelf onder in de wereld van watersportplezier!

Onze ervaren instructeurs begeleiden je stap voor stap bij het leren besturen van de jetski. Van de basisvaardigheden tot geavanceerde technieken, wij delen tips en tricks om jou de ultieme jetski-ervaring te bieden. Voel de wind in je haren, de snelheid onder je voeten en beleef sensatie op het water als nooit tevoren. 

Bij Party-Alarm zorgen wij voor alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke jetski-ervaring. Van wetsuits tot zwemvesten en natuurlijk de topklasse jetski's, wij regelen het allemaal voor jou. Jij hoeft alleen je eigen zwemkleding, handdoek en een flinke dosis goede zin mee te nemen. Wij nemen de rest uit handen, zodat jij je volledig kunt focussen op het genieten van je jetski-avontuur. 

Genieten van jetskiën hoeft niet duur te zijn. Party-Alarm biedt prijzen op maat, zodat iedereen kan deelnemen aan deze opwindende activiteit. De tarieven zijn afhankelijk van de duur van de jetski-ervaring en het aantal deelnemers. Neem contact op voor een offerte op maat en ontdek hoe betaalbaar avontuur op het water kan zijn.

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.