Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Portofoondropping

Omschrijving

Op zoek naar het ultieme teambuilding-avontuur dat je dichter bij elkaar brengt? Ontdek de spanning van de Portofoondropping bij Party-Alarm in Eindhoven, een unieke activiteit die teamwork en samenwerking naar een nieuw niveau tilt!

De Portofoondropping is de ideale keuze voor groepen die op zoek zijn naar een uitdagende en spannende teamactiviteit. Bij aanvang van het avontuur wordt de groep opgedeeld in teams die, gewapend met een kaart en een portofoon, starten vanaf ons outdoor-terrein. Tijdens de tocht moeten de teams nauwkeurig samenwerken, aanwijzingen uitwisselen via de portofoons en de juiste route vinden. Onderweg stuiten ze op raadsels en vraagstukken die alleen door teamwork en goede communicatie kunnen worden opgelost. Het doel? De geheime schatkist openen!

Bij aankomst volgt een prijsuitreiking, en iedereen heeft de kans om beloningen uit de schatkist te ontvangen. Maar er is een voorwaarde: je moet de code kraken! Een belonende afsluiting van een avontuur vol samenwerking en uitdaging.

Maak je klaar voor een avontuur vol spanning, communicatie en teamwork met de Portofoondropping van Party-Alarm in Eindhoven. Neem vandaag nog contact op, informeer naar de prijzen afhankelijk van de groepsgrootte en reserveer jouw plek voor dit unieke teambuilding-avontuur. Ga samen op zoek naar de schat en versterk de banden met je team!

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Portofoondropping (standaard)

  • Duur: +/-1,5 tot 2 uur

Portofoondropping standaard

  • Duur: +/-1,5 tot 2 uur

Portofoondropping (lang)

  • Duur: +/-2 tot 3 uur

Prijs overzicht