Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Schooluitjes Eindhoven

Omschrijving

Maak van jullie schooluitje een onvergetelijke ervaring met Party-Alarm in Eindhoven! Of je nu droomt van een opwindende paintballdag, een lasergame-avontuur met de hele klas of een combinatie van verschillende activiteiten, Party-Alarm maakt het mogelijk! Ontdek hier waarom wij de ideale keuze zijn voor jullie unieke schooluitje.

Bij Party-Alarm begrijpen we dat elk schoolbudget anders is. Daarom bieden we een scala aan activiteiten en arrangementen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jullie past. Van paintball tot lasergamen, wij hebben het allemaal! Veiligheid staat voorop bij schooluitjes. Party-Alarm garandeert een veilige en professionele omgeving voor alle activiteiten. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat de hele klas plezier heeft in een veilige omgeving. 

Elk schooluitje is uniek. Bij Party-Alarm begrijpen we dat en bieden we maatwerk aan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen het perfecte schooluitje voor jullie klas samen te stellen.

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.