Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Powerturnen

Omschrijving

De Powerturn is gegarandeerd veel actie, plezier en motorisch vermaak.

Een Powerturn is een voertuig waar twee verschillende motoren zitten. Je kunt met twee personen tegelijk in de powerturn en zo bestuur je dus ook ieder 1 motor. Het enige wat je allebei hebt is een gashendel en hiermee gaat de motor dus gassen. Je moet dus samenwerken om de Powerturn vooruit te krijgen en rechtdoor te sturen. Geeft degene die rechts zit gas dan gaat het voertuig naar links en als degene die links zit gas geeft gaat het voertuig naar rechts. Wanneer je allebei tegelijk gas geeft dan ga je recht vooruit en komt de neus omhoog, dan maak je een wheelie! 

Voor de veiligheid word je tijdens het rijden in je racestoel met een vierpuntsgordel vastgezet. Een helm is verplicht tijdens het rijden om de veiligheid te kunnen garanderen. 

Wij verzorgen het powerturnen bij u op locatie. Een eigen locatie zou bijvoorbeeld een weiland, parkeerterrein of sportveld kunnen zijn. Wij komen naar de door u aangewezen plek toe en verzorgen een dag om niet te vergeten! Een voordeel van het powerturnen op eigen locatie is dan natuurlijk dat de keuze aan u is waar het plaatsvindt en zo kunt u de mate van actie zelf bepalen. 

Dus zie jij je al langs je baas, (schoon)moeder of opa zitten in onze powerturn neem dan contact op met Party-Alarm en probeer het uit.

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Powerturnen

  • Duur: 1 uur
  • Minimaal aantal personen: 10 personen (1 powerturn)
  • Zelf rijden vanaf 16 jaar
  • Meerijden vanaf 12 jaar

Prijs overzicht