Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Solex rijden

Omschrijving

Stap terug in de tijd en beleef een nostalgisch avontuur met onze solex rijden activiteit bij Party-Alarm in Eindhoven. Of je nu een bedrijfsuitje plant, een vrijgezellenfeest viert of gewoon een leuke dag met vrienden wilt hebben, solex rijden biedt een onvergetelijke ervaring vol plezier en ontdekking.

Spring op onze authentieke solexen en verken Eindhoven en haar prachtige omgeving op een unieke en sfeervolle manier. Glijd langs schilderachtige paden, ontdek verborgen parels en geniet van de vrijheid die solex rijden met zich meebrengt. Onze solexen zijn eenvoudig te besturen en geschikt voor alle leeftijden vanaf 16 jaar met een geldig AM, A of B rijbewijs, waardoor het een ideale activiteit is voor diverse groepen.

Solex rijden bij Party-Alarm is niet alleen een leuke manier om de omgeving te verkennen, maar ook een uitstekende groepsactiviteit. Lach samen terwijl je door schilderachtige dorpjes rijdt en geniet van de gezellige sfeer die het solex rijden met zich meebrengt. 

Bij Party-Alarm begrijpen we dat elke groep en gelegenheid uniek is. Daarom bieden we flexibele opties voor de duur van de Solex-rit. Of je nu een kort avontuur van 1 uur wilt beleven, de middag wilt vullen met een rit van 2 uur, of echt de tijd wilt nemen met een tocht van 3 uur, de keuze is aan jou. Pas de ervaring aan aan jouw voorkeuren en agenda.

Wacht niet langer en stap in de wereld van Solex rijden bij Party-Alarm. Reserveer vandaag nog jouw nostalgische rit en ontdek Eindhoven op een manier die je nooit zult vergeten. Een unieke combinatie van geschiedenis, plezier en avontuur wacht op jou en jouw gezelschap.

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Solex (City tocht - 1 uur)

Solex (City tocht - 2 uur)

Solex (City tocht - 3 uur)

Solex (landelijke tocht - 1 uur)

Solex (landelijke tocht - 2 uur)

Solex (landelijke tocht - 3 uur)

Prijs overzicht