Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Quad rijden

Omschrijving

Ben je op zoek naar een adrenalinekick en een avontuurlijke activiteit? Bij Party-Alarm nodigen we je uit om het sensationele quad rijden te ervaren! Onze quads staan klaar om jou het ultieme rijplezier te bezorgen. Cross door de modder, manoeuvreer over uitdagende terreinen of race over een speciaal aangelegd parcours op een parkeerplaats. De keuze is aan jou!

Quad rijden is de perfecte activiteit voor diverse evenementen, zoals bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, verjaardagen en meer. Creëer een unieke ervaring voor jouw gasten en zorg voor een dag vol avontuur en opwinding. Bij Party-Alarm weten we hoe we van elk evenement een onvergetelijke belevenis kunnen maken.

Bij Party-Alarm begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom hanteren we prijzen die afhankelijk zijn van de locatie en het aantal deelnemers. Neem contact met ons op, en wij stellen een pakket op maat samen dat aansluit bij jouw wensen en budget. 

Wacht niet langer en maak van jouw evenement een spectaculair avontuur met quad rijden bij Party-Alarm. Reserveer vandaag nog en bereid je voor op een dag vol spanning, snelheid en plezier!

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Quad rijden

  • Duur: 1 uur
  • Minimaal aantal deelnemers: 10 personen (3 quads)
  • Minimale leeftijd: 16 jaar

Het terrein moet geschikt zijn voor de quads

Prijs overzicht