Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Boogschieten

Omschrijving

Altijd al willen weten hoe het voelt om als Robin Hood je doelwit te raken? Bij Party-Alarm in Eindhoven krijg je de kans om deze oude kunst te ervaren op ons ruime outdoorterrein, op slechts een steenworp afstand van Eindhoven. Boogschieten is niet alleen een leuke groepsactiviteit, maar ook een geweldige manier om je precisie en concentratie te testen. Combineer het boogschieten desgewenst met andere opwindende buitenactiviteiten! 

Bij Party-Alarm Eindhoven kun je boogschieten met collega's, vrienden en familie op onze handboogschietbaan. Onze instructeurs staan klaar om je te begeleiden in de basisprincipes van het handboogschieten. Of je nu een doorgewinterde schutter bent of voor het eerst een boog vasthoudt, boogschieten is toegankelijk voor iedereen.

Tijdens onze boogschietclinic maak je kennis met de technieken van het handboogschieten. Neem je tijd om de boog te hanteren, de pijlen te richten en de perfecte schot te lossen. Na de clinic volgt een onderlinge competitie om te bepalen wie de beste schutter is. Wie weet win jij wel de hoofdprijs en word je gekroond tot de koning of koningin van het boogschieten!

Boogschieten is niet alleen een individuele sport maar ook een geweldige groepsactiviteit. Overleg met je collega's, vrienden of familieleden en plan een dag vol gezelligheid en competitie bij Party-Alarm Eindhoven. Het is de perfecte keuze voor teambuilding of bedrijfsuitjes.

Of je nu een bedrijfsuitje plant, een teambuildingevenement organiseert of gewoon een gezellige dag met vrienden en familie wilt beleven, boogschieten bij Party-Alarm Eindhoven is de ideale keuze. Reserveer nu jouw boogschietavontuur op onze website en ontdek wie van jouw groep de meest precieze schutter is.

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Boogschieten

Extra informatie over het boogschieten bij Party-Alarm in Eindhoven:

  • Duur 1 uur
  • Vanaf 12 jaar

Onze boogschietbaan beschikt over maar liefst 4 banen en je kunt dus met grote en kleine groepen bij ons terecht. Heb je een vraag over het boogschieten? Of wil je direct boeken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door even te bellen naar +31 (0)40 2572174.

Prijs overzicht