Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Escape the Bomb

Omschrijving

Bereid je voor op een zenuwslopende missie in het bruisende hart van Eindhoven! Met onze meeslepende activiteit 'Escape the Bomb' word je ondergedompeld in een wereld van spanning, teamwork en adrenaline. Lees verder en ontdek waarom deze escape room-ervaring van Party-Alarm een absolute must is voor avontuurzoekers!

Een bom bedreigt het centrum van Eindhoven, en alleen jij en je team kunnen de ramp voorkomen. In deze intense escape room-ervaring staat alles op het spel. Het lot van de stad ligt in jullie handen terwijl jullie de bom moeten opsporen, aanwijzingen moeten ontcijferen en de klok proberen te verslaan om de bom te ontmantelen.

Escape the Bomb draait om het combineren van detectivevaardigheden en teamwork. Elk lid van het team brengt unieke talenten en perspectieven in om de uitdagende puzzels op te lossen en de verborgen aanwijzingen te ontdekken. Samenwerking is de sleutel tot succes, en alleen door effectieve communicatie en slim denkwerk kun je de bom ontmantelen. 

Ben je klaar voor de ultieme uitdaging van 'Escape the Bomb' bij Party-Alarm in Eindhoven? Aarzel dan niet en boek vandaag nog deze onvergetelijke escape room-ervaring. Neem contact op voor beschikbaarheid, prijzen en verdere details. Bereid je voor op een adembenemende missie vol actie, mysterie en de druk van de tikkende klok. Red de stad en bewijs je vaardigheden in 'Escape the Bomb'!

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Escape the Bomb

Prijs overzicht