Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Vrijgezellenfeest Eindhoven

Omschrijving

Laat je vrijgezellenfeest onvergetelijk worden met de exclusieve arrangementen van Party Alarm in Eindhoven. Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die al hebben genoten van een gezellige, leuke en buitengewoon unieke ervaring. Bij Party Alarm ben je verzekerd van een vrijgezellenfeest dat voldoet aan al je verwachtingen! 

Bij Party Alarm heb je de keuze uit tal van verschillende arrangementen en activiteiten die perfect aansluiten bij jouw wensen. Of je nu op zoek bent naar een dag vol spanning en avontuur of juist naar een relaxte en gezellige viering, wij hebben het perfecte aanbod voor jou. Laat de organisatie van je vrijgezellenfeest gerust aan ons over! Party Alarm biedt complete verzorging, inclusief activiteiten, catering en zelfs een afsluitend buffet of barbecue op locatie. Geniet zorgeloos van jouw speciale dag.

Is het standaardaanbod niet helemaal wat je zoekt? Bij Party Alarm heb je de mogelijkheid om zelf een programma of arrangement samen te stellen. Neem contact met ons op, bespreek jouw ideeën en wij maken het mogelijk! 

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.