Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Expeditie Robinson

Omschrijving

Altijd al gedroomd van je eigen Expeditie Robinson-avontuur? Bij Party-Alarm in Eindhoven kan je nu zelf deel uitmaken van deze unieke ervaring en je vaardigheden testen in een reeks uitdagende proeven. Ontdek het plezier van Expeditie Robinson en daag jezelf uit met diverse activiteiten die garant staan voor teambuilding, competitie en natuurlijk heel veel plezier!

Bij Party-Alarm bieden we je de kans om deel te nemen aan een eigen Expeditie Robinson-ervaring, geïnspireerd door het beroemde tv-programma. Vergeet de dagelijkse sleur en stort je in een wereld vol avontuur en teamwork. Hier zijn enkele hoogtepunten van het programma:

  1. Vuurproef: Test je overlevingsinstincten en leer hoe je vuur maakt in de wildernis. Een cruciale vaardigheid om de proef te doorstaan!

  2. Smaakproef: Durf jij onbekende smaken te proeven? Test je smaakpapillen en overwin de uitdagende eetproef.

  3. Puzzelproef: Laat je hersenen kraken bij de puzzelproef. Samenwerking en denkvermogen zijn hier van essentieel belang.

  4. Katapultbouw: Bouw met je team een functionerende katapult. Creativiteit en samenwerking zijn de sleutels tot succes.

Dagen diverse groepen, van families en sportclubs tot vriendengroepen en bedrijven, hebben de Expeditie Robinson-uitdagingen al aangedurfd. Nu is het jouw beurt om de topscore te verbreken! Meet je vaardigheden en teamwork met anderen terwijl je de verschillende proeven overwint en jezelf bewijst als de ultieme Robinson.

Klaar voor een dag vol avontuur, uitdaging en teambuilding? Boek nu je Expeditie Robinson-ervaring bij Party-Alarm in Eindhoven en beleef een onvergetelijk avontuur met je vrienden, familie of collega's. Neem contact op en ontdek hoe jij en je groep kunnen schitteren in deze unieke uitdaging!

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Expeditie Robinson

  • Duur: +/- 2 uur
  • Minimale leeftijd: Vanaf 14 jaar

Inclusief prijsuitreking

Prijs overzicht